• White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
VISUAL CHANGE AGENT

Ont/moet bvba

BE 0841.025.137

+32 495 91 70 96

PartofPD.png

 

organizational

tool design

Om binnen organisaties aan de slag te gaan met verschillende managementthema’s, ontwikkelen we continu verschillende tools. Ook hier gaan we uit van de kracht van het individu. We ontwikkelen tools die de leider of manager kunnen ondersteunen en die ervoor zorgen dat de persoon er zelf mee aan de slag kan.

Nood aan ondersteuning in je facilitatie of training? Zin in een eigen toolbox voor je organisatie?

Wil je bijvoorbeeld met je team aan de slag met leiderschap? Dan zijn er verschillende zaken die je pad kruisen, bijvoorbeeld feedback geven, de juiste persoon rekruteren, de juiste man op de juiste plaats weten zetten, motivatiegesprekken, …

Er zijn boeken beschikbaar over leiderschap waarmee je De Boekentoren te Gent meermaals kan vullen, maar wat levert het je uiteindelijk op de werkvloer op?  Een powerpoint, prezi of andere ex-cathedra voorstelling van leiderschap? Daar schiet niemand wat mee op...

Daarnaast loont het ook wanneer je als dienstenorganisatie je eigen service 'fysiek' kan maken. Als 'service provider' sta je toch dikwijls met lege handen voor je klant. Het effect van een fysiek product mee te pakken is erg groot.


De eerste keer wanneer je als dienstenorganisatie je eigen product kan vastpakken, is een gek moment. Je organisatie lijkt er net dat tikkeltje echter mee te worden.

 

Zo een product - in dit geval een toolbox – geeft je zelfvertrouwen op de markt en het is slimme marketing. Je kan makkelijker tonen waarover je praat, dat helpt bij de soms wat 'wollige' uitleg die erbij hoort en je blijft in de organisatie aanwezig, ook als je workshop en facilitatie al lang gedaan is.

 

een geslaagde

samenwerking met D-na

Hun initiële vraag luidde:

"Hoe kunnen we onze Project Management training effectiever maken?"

Samen bouwden we een prototype van een bordspel, dat ondertussen als afgewerkt product erg gesmaakt wordt door verschillende organisaties.

Ondertussen is het spel veelvuldig ingezet, heeft het een eerste uitbreidingsset en kan ingezet worden zonder externe begeleiding in organisaties.