• White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
VISUAL CHANGE AGENT

Ont/moet bvba

BE 0841.025.137

+32 495 91 70 96

PartofPD.png

 

change illustration

Beelden zorgen ervoor dat anderen nieuwsgierig worden naar wat er aan het gebeuren is bij anderen.

Beelden versterken het veranderingsproces en de leidende principes van de verandering èn ze zijn multi-inzetbaar over verschillende communicatiekanalen heen.

Organisaties klampen ons vaak aan met volgende case:


Na een geslaagde werksessie, vol met ideeën en verbeteringen, gaat iedereen opnieuw aan de slag met zijn dagdagelijkse job. Iedereen is het erover eens dat het een positieve sessie was met heel wat concrete ideeën als resultaat. Iemand maakte zelfs een verslag op van de meeting en stuurde dat naar iedereen rond, maar na twee weken is er nog geen actie en dus zeker nog geen resultaat.

 

Hoe komt het toch dat dit telkens weer voorvalt?

‚Äč

Na de meeste geslaagde meetings blijven de veranderintenties niet zichtbaar op je werkplek.

Alle goeie intenties en afspraken staan gecatalogiseerd in de catacomben van de IT-infrastructuur. Als je ze niet gememoriseerd hebt, zal de waanzin van de dag je al snel ingehaald hebben. Wil je na meetings of werksessies binnen je organisatie ook meer resultaat?

Ons advies:

 

Ondersteun de resultaten van productieve werksessies met beelden die je zichtbaar kan maken. Het is zoveel eenvoudiger en krachtiger dan A4 vellen en pdf's vol met woorden. Beelden zorgen voor helderheid, discussiemogelijkheden, diversiteit van meningen en een continue aanwezigheid van de veranderingsintentie.